top of page

zo 30 jun

|

Yogaschool Elly, Volendam

Kundalini Activation Sessie with Ingvild - Yogaschool Elly, Volendam

Activeer je levensenergie in deze groepssessie van Ingvild bij Yogaschool Elly in Volendam Her-connect met je eigen essentie via Kundalini Activaties, Kundalini is de intelligente levensenergie die on. Dus het gaat over het proces van het activeren van jouw persoonlijke levensenergie.

Kundalini Activation Sessie with Ingvild  - Yogaschool Elly, Volendam
Kundalini Activation Sessie with Ingvild  - Yogaschool Elly, Volendam

Time & Location

30 jun 2024, 14:00 – 16:30

Yogaschool Elly, Volendam, Europaplein 2, 1131 ZK Volendam, Netherlands

About the Sessions

Deze sessie is in het Nederlands of hybride Nederlands&Engels

In een Kundalini Activatie sessie wordt een energetisch veld van hoge frequentie energie en staten van verruimd en Non-Dual bewustzijn neergelegd.

Dit geeft jouw holistische systeem de mogelijkheid om te resoneren met deze hoge frequenties and zo jouw Kundalini energie te activeren en te her-connecten met je eigen essentie. 

Kundalini is de intelligente levensenergie. 

Tijdens activatie sessies wordt het proces van het activeren van de vitale levensenergie in je lichaam 'aan' gezet. 

Deze activering gebeurt niet via het toepassen van technieken, middelen of wilskracht, maar door een staat van overgave en ontspanning.

Wanneer je in overgave gaat zal de intelligente levensenergie via de fontanel beginnen te resaoneren en zo steeds verder met het lichaam communiseren war vaak word ervaren als het stromen van energie door het lichaam van boven richting de basis chakra. Het activeren bouwt geleidelijk op en zal met de tijd, of soms als direct, beide kanten op gaan stromen, zowel omlaag als omhoog.

Het is een heel natuurlijk en heel persoonlijk proces dat  gaande weg (emotionele) blokkades kan helpen opruimen zonder een shock op jouw systeem te zijn.

Kundalini Activaties werken anders dan de meer traditionele vormen van werken met Kundalini die wilskracht gebruiken zoals kundalini yoga, tantra, chi gong en Ademwerk.

Doordat we in deze sessies met een staat van overgave en ontspanning kan jouw holistische systeem (lichaam, mind, gevoel, energie) je precies  geven wat je op het moment nodig hebt. Zo kan je lichaam zich vrij maken van spanning waardoor er steeds meer ruimte ontstaat voor het ervaren van Rust, Zelfvertrouwen, Levendigheid en Eenheid.  

De Sessie:

* De complete sessie zal zo'n 2 uur duren inclusief introductie, Q&A en sharing achteraf.

* De Transmissie van energie zal ongeveer 60 minuten zijn

* Gefaciliteerd Ingvild, Level2 Kundalini Bodywork Facilitator en Kundalini & Non-duaal Facilitator (formalig KAP)

* Achteraf ontvang je een kopje thee en war snackjes voor wie daar behoefte aan heeft.

Tijdens de Activatie sessie kom je liggen op een yoga mat. Je sluit je ogen en ontspant. Er wordt muziek opgezet en Ingvild zal in je energie veld werken en zal je soms aanraken bij energie centra (chakra punten) of langs de merideanen.

Je hoeft zelf niks anders te doen dan je over te geven en eventueel ruimte geven aan je lichaam en emoties als er bepaalde impulsen merkbaar zijn.

Wat mee te nemen:

- Makkelijk zittende kleding, het is aan te raden kleding in laagjes te dragen zodat je kan aanpassen op de temperatuur. Bij voorkeur kleding zonder knellende randjes.

- We raden aan om niet of licht te eten voor een sessie.

- Het consumeren van alcohol, drugs of plant medicine wordt afgeraden in de 24 uur voor een sessie

Matten & dekens zijn beschikbaar in de studio

Wees welkom om je eigen mee te nemen als je dat fijner vindt.

Parkeer tip:

Parkeer inde garage van winkelcentrum Havenhof, Volendam

De Blauwezones zijn net te krap qua parkeertijd.

contra indicaties

Wanneer je een geschiedenis hebt met neurologische aandoeningen als epilepsie of met  mentale onbalans als bij Schitzophrenie of psychose neem graag contact op met Ingvild voordat je inschrijft, dat kan via ingvildm@me.com of door een berichtje te sturen naar +31616610981

Zwangerschap is t/m maand 6 prima. 

Vanaf de 7e maand raden we aan Energetische Activaties niet aan

Tickets

  • Ticket to Activation

    € 56,35
    Tax: BTW included+€ 1,41 service fee

Total

€ 0,00

Share this event

bottom of page